Skleněné schodiště či balkón

Pokud máte moderní dům či byt, jistě by váš domov vylepšily skleněné dekorace, ať už se jedná o skleněný konferenční stůl či dokonce skleněné zábradlí u schodů. Právě takové zábradlí může vaší místnosti dodat moderní styl a zároveň také upoutá okamžitě pozornost pro vaši návštěvu. Velmi oblíbené dnes jsou také honosné lustry ze skla a jiné skleněné doplňky.

Takové skleněné zábradlí vylepší jak interiér, tak bezpochyby i exteriér. Nejvíce se jistě bude vyjímat ve větších prostorech. Může se jednat o sklo jak průsvitné, čiré tak i sklo ztmavené neboli matné. Skleněné zábradlí se po většinu kombinované s nerezovým materiálem či dřevem. Je nabízeno však také zábradlí celoskleněné. Co se týče odstínu dřeva zcela určitě vše lze zařídit, aby vám to přesně ladilo do vašeho interiéru či exteriéru.

Skleněné zábradlí

Zkušená firma s vámi probere jaký přesný design a výšku skla byste si přáli a právě podle vašeho přání vytvoří zábradlí na míru a nainstalují vám ho do vašeho domova či kanceláří. Do nových prostorů kanceláři se jistě takové zábradlí hodí. Doporučuji ji ho využívat do jednoduchých moderních interiérů. Vaši zákazníci i potencionální obchodní partneři určitě budou obdivovat takové prostory a později si vaši firmu spojí s moderním přístupem a čistotou.

Schodiště

Mezi výhody skleněného materiálu nepochybně patří jednoduchá udržitelnost a jednoduchá údržba. Pokud se vám zábradlí zašpiní poměrně jednoduše lze očistit. Skleněné zábradlí opticky zvětší vaše prostory. Nevýhodou může však být, že není moc praktický pro rodinu s menšími dětmi, nejen protože děti rádi kreslí na skla svými špinavými ručičkami ale také pro udržení rovnováhy. Skleněné zábradlí je však vyráběno z kvalitního odolného pevného skla. Mimo schodiště můžete mí také zábradlí skleněné například na svém balkónu či lodžii, to jistě dodá vašemu domu nový svěží vzhled.