6 romantických aktivit, které podniknout v Londýně

1.       Užijte si šálek čaje
Kde? Chelsea Riverside Brasserie, Wyndham Grand v London Chelsea Harbour
Užijte si odpolední čaj na pozadí Temže. V podniku jsou i intimní prostory, které jsou osvětleny pouze svíčkami. Zdokonalte tento zážitek a objednejte si sklenici šampaňského Taittinger Brut.
 most v Londýně
2.       Vezměte svou lásku na vyhlídkový let
Kde? Kamkoliv Vás pilot vezme
Posuňte svůj vztah do závratných výšin nad hlavní město londýnským vrtulníkem. Pozorování městských památek z oblaků je opravdu skvělý zážitek. Můžete si vyrazit s ostatními páry na společný let nebo využít letu výhradně pro sebe, a to z Battersea Heliport.
 
3.       Romantická noc
Kde? The Ampersand Hotel, South Kensington
V tomto hotelu si můžete objednat na pokoj básnickou sbírku romantické poezie, kam můžete s předstihem napsat svoji lásce nějaký milý vzkaz. V případě, že budete mít zájem o vskutku luxusní pobyt, rezervujte si Studio typu Deluxe. Zde je samozřejmostí king size bed, velká koupelna a panoramatický výhled na Londýn.
 
4.       Co takhle za poznáním čokolády?
Jedním z nejlepších čokoládových zážitků v Londýně je čokoládová turistika, se kterou objevíte Mayfair nebo Chelsea. V Mayfair můžete vyzkoušet oblíbenou čokoládu samotné královny a v Chelsea je k ochutnání mnoho čokolád, které byly oceněny těmi nejprestižnějšími cenami.  Nejznámnějším pořadatelem těchto zážitků je Chocolate Ecstasy Tours.
 london bridge
5.       Láhev (nebo dvě) „bublinek“
Nejdelší šampaňský bar v Evropě Searcys Champagne sídlí u St Pancras Station. Dlouhý seznam šampaňského obsahuje jak opravdu luxusní šampaňské, tak i ty za rozumnou cenu. Bar nabízí také výborné doprovodné občerstvení, jako jsou nejrůznější druhy sýrů či ústřice. Pokud chcete opravdu zapůsobit, pak je toto místo ideální volbou kam vzít svou lásku na drink.
 
 
6.       Odpočinek a relax
Není lepší způsob jak si odpočinout než pít svůj drink v lázních a nechat se hýčkat. Po dlouhém dni stráveném procházkami po městě je to určitě zasloužená odměna a krásný společně strávený čas. Londýn je doslova přeplněný nejrůznějšími lázněmi a wellness v nejrůznějších cenových kategoriích. Balíček na míru pro Váš maximální požitek nabízí lázně v Chancery Court.